keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Vauhtiviikko!

Huhhui, mikä viikko! Seitsemän päivää putkeen töissä alkaa jo tuntumaan jossain :D . Teen siis tällä hetkellä kolmatta viikkoa viimeistä opintoihini kuuluvaa harjoittelujaksoa, ja se onkin pitänyt tarkkaa huolta vapaa-ajankäytöstäni. Mutta mukavaa kun on ollut, niin mikäs siinä töitä paiskiessa.

Onneksi on Kiloklubi tukena tässä laihdutuksessa. Vaikka osaankin jo melko hyvin arvioida päivän aikana nautitut kalorini, niin eri ravintoaineiden oikean suhteen löytäminen on toisinaan haasteellista. Proteiinin riittävä saanti on mulle toistuva ongelma, jota paikkailen iltaisin. Pitäisiköhän ottaa säännöllisempään käyttöön jotain proteiinilisiä...

Aiheesta kukkaruukkuun. Tänään oli tosi mukava ilta, koskapa meidän nurkilla starttasi eräänlainen improvisaatiokilpailu. Olen siis yhdessä joukkueessa mukana, enkä ennen tätä kisaa ole varsinaisesti harrastanut improilua, vaan ihan "tavallista" teatterihässäkkää. Hauskaa oli, kunhan jätti turhan itsekritiikin pois ;) . Loppuun taas tylsästi kuva suoraan netistä. Tää vaan kuvastaa NIIN hyvin ainakin meidän harrastajateatterimeininkiä!

www.tumblr.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti